ADVIES

Iedereen verdient het om een goed onderbouwd en eerlijk advies te krijgen, of het nu gaat om een duurzaamheidadvies bij een nieuw project  of een second opinion bij een reeds bestaand project.

Onderbouwd en haalbaar advies

Advies op maat

Second Opinion

40 jaar ervaring

Ons credo

Duurzame oplossingen toegankelijk

 

Naumann Tech inspecteert en adviseert

Op basis van uw klantwensen ontwerpt Naumann Tech een volledig duurzaam klimaatsysteem waarmee aan alle energiebehoefte en de doelstellingen wordt voldaan en wat voldoet aan alle overheids- en NEN-normeringen. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, woningen, bedrijfslocaties of industriële complexen: aan een gedegen advies gaat een grondige studie vooraf. 

Samen met Technisch Adviesbureau Nijman ontwerpen, calculeren en tekenen wij uw HVAC systeem. Bij het tekenen maken wij gebruik van Revit-modellen vanaf 2019 tot heden en Autocad MEP. Wij modelleren uw project van start tot oplevering. Tevens verzorgen wij onafhankelijke inspecties, ook een second opinion, als u twijfelt aan de technische installatie bijvoorbeeld omdat het gewenste comfort niet wordt behaald.

Second opinion

U hebt een installatie aangeschaft om een bepaalde behaaglijkheid in uw woning of pand te hebben, echter u twijfelt aan de technische installatie omdat het comfort niet wordt behaald. Ondanks dat u uw wensen en eisen aan de installateur kenbaar heeft gemaakt. Naumann Tech heeft grote praktische kennis, daardoor bent u verzekerd van een degelijk onafhankelijk onderzoek. Dit kan zijn in de garantietermijn of na de garantietermijn. Wij onderzoeken wat voor u de beste oplossing is voor uw situatie. Zoals eerder genoemd dit doen wij geheel onafhankelijk.

 

Hybride systemen en Micro WKK systeem

Woningbouw en Utiliteit

Voor woningbouw zijn er diverse oplossingen met hybride cv-systemen, inmiddels is er ook voor utiliteitsgebouwen ook een goede oplossing in de vorm van een hybridesysteem met grotere vermogens. Naumann Tech helpt u graag bij het maken van uw keuze.

Historische gebouwen

Bij een historisch pand hebben we te maken restricties, zonnepanelen op het dak worden niet toegestaan, het niet kunnen plaatsen van een warmtepomp omdat het pand te slecht geïsoleerd is. In dit soort situaties kan een microturbine systeem uitkomst bieden, constante stroom opwekking en uw pand verwarmd, met rendementen die hoger liggen dan een warmtepomp!

 

  Diensten

  Het opstellen van energiebesparingsplannen in combinatie met meerjarenonderhoudsplannen (MJOP).
  Het opstellen van plannen om het energielabel met een of meer stappen te verbeteren
  Het opstellen van het programma van eisen (PVE) bij plannen voor nieuwbouw of verbetering.

  Wij doen de begeleiding en controle van de installatiewerkzaamheden tijdens een bouwproces.

  Het controleren op kwaliteit en de planning tijdens nieuwbouw, renovatie, verbouwingen van de toegepaste systemen afgeleid van voorgeschreven bestek.

  Wij adviseren met het aanvragen van offertes en uitbesteden hiervan.

   

  Jaar ervaring

  Jaar allround monteur

  Jaar sales en projecten

  Inspecties

  Uw partner voor

  Inspectie & Advies

  WAAROM ONAFHANKELIJK INSPECTIE ADVIES?
  De letterlijke betekenis van “onafhankelijkheid” is zonder invloed van iemand anders.
  Onafhankelijk advies betekent dus dat u advies krijgt waarbij enkel úw belang voorop staat!