binnenklimaat

Een goede en onafhankelijke inspectie van het binnenklimaat, zonder poespas, weten waar je aan toe bent. 

Wij werken met de nieuwste inspectiesystemen

Heldere onafhankelijke rapportages

Eerlijk advies

40 jaar ervaring

Ons credo

Duurzame oplossingen toegankelijk

 

Binnenklimaat onderzoek  

 

Hoe staat het met mijn binnenklimaat, heb ik een gezond binnenklimaat ?

Naumann Tech richt zich ook op het binnenklimaat. Veel woningen en klein utiliteit bouw  hebben een slecht functionerende ventilatie installatie. Circa 80% van alle balans-installaties zijn niet goed ingeregeld waardoor tocht ontstaat wat veroorzaakt wordt door onbalans in de installatie. Daarbij blijken kanalen vaak sterk vervuild te zijn wat niet alleen de oorzaak is van allergieën, luchtwegproblemen en irritatie van slijmvliezen maar ook van schimmel in bijvoorbeeld de woning. Een ander bekend probleem is het sick building syndroom, dit wordt vaak veroorzaakt door de filters in de systemen die nog nooit zijn vervangen, en vervuilde leidingen. Zeker in de coronatijd is een gezond binnenklimaat essentieel!

Als het systeem meer dan twee jaar niet is onderhouden, neemt de werking van het ventilatiesysteem zelfs al met meer dan 20% af. Voor een optimaal binnenklimaat is het belangrijk om uw mechanische ventilatiesysteem minimaal één keer in de 5 jaar volledig te laten onderhouden.

Quick-scan

Naumann Tech kan indien gewenst een scan gedurende 1 week bij u uitvoeren, u heeft dan een goed beeld over het binnenklimaat in uw woning of pand, of u kiest voor aanschaf van meet sensoren waarbij u zelf het de kwaliteit van de ruimtes in de gaten kunt houden.

Dat doen we onder andere door middel van dataloggers. Dit zijn kleine meetinstrumenten die we een aaneengesloten periode in het gebouw of woning laten staan. Met de meetresultaten krijgen we een goed inzicht in de kwaliteit van het binnenklimaat in huis of op kantoor. We beschadigen overigens niets met de metingen die we uitvoeren.

Wat kan ik verwachten?

Als we de dataloggers hebben uitgelezen, ontvangt u van ons een onafhankelijke en uitgebreide rapportage met meetresultaten. In deze rapportage leest u welk advies we u kunnen geven om het mogelijke probleem op te lossen.

Naumann Tech ontzorgt in een paar stappen particulieren en bedrijven

Het aanleveren rapport is voor beide doelgroepen gelijk
Naar aanleiding van het rapport adviseren omtrent de uit te voeren werkzaamheden.

Voor bedrijven:
Het aanvragen van offertes en coördineren van de uit te voeren werkzaamheden. 
Eventueel project begeleiding van de uit te voeren werkzaamheden.

Voor particulieren:

Het aanvragen van offertes en coördineren van de uit te voeren werkzaamheden. 
Deze kunnen zijn het reinigen van de kanalen, inregelen van de installatie en, indien noodzakelijk, het vervangen van een afzuigunit;
Het opleveren van het project.

 

 

 

Jaar ervaring

Jaar allround monteur

Jaar sales en projecten

Installaties

Wat doen we allemaal

inspecteren, rapporteren, adviseren

Meten is weten

Door onafhankelijke inspecties uit te laten voeren, ook preventief, komt u nooit voor verrassingen te staan.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in inspectie van uw systeem? Of wilt u meer informatie over dit onderwerp? U kunt voor zowel informatie als een offerte vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

vrijblijvend

Een kennismakingsgesprek?

Bel ons nu

0651370680